sunnuntai 30. elokuuta 2015

Loppukesä

Mitä ne kaikki puhuvat jo syksystä? Ennenaikaista sanon minä. Niin kauan kun lenkkipolulla tarkenee lyhyissä lahkeissa, maitohorsmat kukkivat (vaikkakin viimeisillään), kimalaiset jaksavat lentää ja luonnon pääväri pysyy keltaisen ja ruskean sijaan vihreänä, voidaan puhua (loppu)kesästä. Piste.
Eipä sillä, ihan mielelläni seuraavaakin vuodenaikaa odotan, mutta eipä mennä asioiden edelle. Aion venyttää kesää mekkopukeutumisella vielä pitkään, kuten Emilia.

10 kommenttia:

 1. Samaa mietin minäkin, miksi elokuun alusta lähtien on puhuttu syksystä. Minä odotan vielä pihassanikin paljon, syysvärejä ja upeita hedelmyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulla: Niinpä. Kauhukseni luin jostain blogista, että jonkin lehden seuraavassa numerossa käsitellään jo joulua. JOULUA!? Eihän näistä vuodenajoista ehdi nauttia tarpeeksi, kun heti ollaan jo seuraavassa sesongissa.

   Poista
 2. Minä edistän syksyä, kun se on lempivuodenaikani:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar: Kukin tyylillään. Myönnän, että on havaittavissa lehtien kellastumista, mutta aion vielä ummistaa siltä silmäni. ;)

   Poista
 3. Nythän se vasta kesä alkoikin. Kyllä sitä sai odottaakin. Nautitaan.

  VastaaPoista
 4. Todellakin! Loppukesähän nyt on, eikä vielä syksy :) Niin kauan kun lämpöä piisaa ja lehdet pysyy puissa, ollaan kesän puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina: Tästä aion minäkin pitää kiinni. Pidän syksystä, mutta kesä oli niin olematon, etten halua kadottaa sitä vielä kokonaan. Ja eikös se odottaminen olekin juuri parasta, vähän kuin joulussakin. ;)

   Poista
 5. Minustakin tuntuu ja näyttää vielä enemmän kesältä. Nautin joka päivästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutsi: Samoin, jokainen auringonpasteinen päivä on pullotettava jotenkin säilöön pimeyttä varten. Vaikka valokuvaamalla.

   Poista